Βραβείο για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Το 2ο βραβείο απέσπασε το σχολείο μας στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, το οποίο διοργανώθηκε στην πόλη μας την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, παραμονή των Φώτων, από τον Δήμο Τρικκαίων, με την πολύτιμη συμβολή του  Δημοτικού ΣυμβουλίουΝέων του Δήμου, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Ομάδες μαθητών από σχολεία της πόλης κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να επιστρατεύσουν τη φαντασία και την εφευρετικότητά τους, για να λύσουν γρίφους, περιδιαβαίνοντας την πόλη καιαναζητώντας τα σημεία ενδιαφέροντος που θα τους βοηθήσουν στην αποστολή τους.

Η ομάδα του σχολείου μας, αποτελούμενη από τους μαθητές Υακίνθη Δήμου, Ευαγγελία Σαββάτη, Ζωή Στασινού, Ιωάννα Στεργιάδη, Γιώργο Βουτσά,Λάμπρο  Λαμπρίδη, Ευαγγελία Κολοβελώνη, Αθηνά Κατσιάμπα, συμμετείχε με κέφι και φαντασία, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και φέρνοντας ως έπαθλο στο σχολείο μας τρεις υπολογιστές και έναν προτζέκτορα. Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους!

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 7ου ΓΕΛ και του 3ου ΓΕΛ, οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, καθώς και σε όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Δήμο Τρικκαίων για την ωραία διοργάνωση, η οποία, όπως εύστοχα τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Λάππας, έδωσε στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστούν και να βιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στην πόλη μας.  

Η διευθύντρια

Γεωργία Κολοβελώνη

Φιλόλογος, M.Ed., MA

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *