Βασίλης Τσούτσιας : Ζητώ την στήριξη σας για να συνεχίσει ο Δήμος να αποτελεί πρότυπο

Οι λόγοι για τους οποίους είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση ν3» του Δημάρχου Νίκου Σακκά
Συμμετοχή. Δεν θέλω να κάνω αφ’ υψηλού κριτική από τον καναπέ αλλά να συμμετέχω σε ό,τι συμβαίνει στον δήμο, να έχω μέρος της ευθύνης.
Προσφορά. Επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου προς στους δημότες του.
Αλληλεγγύη. Μέσα από τη συμμετοχή μου σκοπεύω να βοηθήσω, σε κοινωνικό επίπεδο, με τις όποιες δυνάμεις μου, στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης υπέρ των αδυνάτων και όσων χρειάζονται τη βοήθειά μας.
Συνεργασία. Θέλω να συνεργαστώ μαζί με τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς συνυποψήφιους μου, για τους οποίους είμαι ήδη περήφανος για να καταφέρουμε το καλύτερο στον Δήμο Τρικκαίων.
Ανάγκη. Είναι αναγκαίο η περιοχή μας να κερδίσει τα στοιχήματα της ανάπτυξης, της προόδου και να ξαναβρεί τόσο το σύγχρονο όσο και το ανθρώπινο πρόσωπό της.
Επικοινωνία. Γιατί οι εκλογές, η τοπική αυτοδιοίκηση, είναι μία ευκαιρία για επικοινωνία με τον κόσμο, με τους πολίτες, μία δυνατότητα κοινωνικής «ζύμωσης»
Το ήθος του Νίκου Σακκά. Διότι μετά από σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση, έχει μια πανθομολογούμενη αψεγάδιαστη πορεία.
Η πίστη για την εφαρμογή του προγράμματός μας την επόμενη πενταετία. Ένα πρόγραμμα επιστημονικά καταρτισμένο, με ρεαλισμό, ευαισθησία και όραμα. Ένα πρόγραμμα για να φωτίσει τον Δήμο μας.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ την στήριξη σας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Για να συνεχίσει ο Δήμος Τρικκαίων, να αποτελεί πρότυπο.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *