«Αυτοψία» Δ. Τρικκαίων – Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου για τη θέση εγκατάστασης του τρένου – μουσείου

Τη Μ. Εβδομάδα, με την πραγματοποίηση επιτόπιας επίσκεψης, Δήμαρχος Τρικκαίων και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, θα συζητήσουν τους πιθανούς χώρους εγκατάστασης του ιστορικού τρένου και των βαγονιών του. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της συζήτησης που ακολούθησε την επίσκεψη του ΔΣ του Συλλόγου στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Τριανταφύλλου και τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν εκτενώς με τον κ. Παπαστεργίου τα όσα προηγήθηκαν στον δημόσιο λόγο, σε σχέση με τη μεταφορά ή μη του τρένου στην προηγούμενη – προ της φετινής διοργάνωσης  του Μύλου των Ξωτικών – θέση.
Ο διάλογος περιστράφηκε σε όλο το εύρος των θεμάτων που ανέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.
Η τελική συμφωνία, όπως είχε συζητηθεί και στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, αφορούσε στη συνάντηση των δύο πλευρών, σε πνεύμα συνεννόησης, την ερχόμενη εβδομάδα. Στόχος, το να ευρεθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει το τρένο και τα βαγόνια. Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει σχετική συζήτηση και για την έλευση δεύτερου – νεότερου «ηλικιακώς» αυτή τη φορά – βαγονιού στα Τρίκαλα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Χαχάμης παρέστη ως μέλος του Συλλόγου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *