Αυξάνονται συνεχώς οι… «followers» της Κατερίνας Παπακώστα

Πάντα συνεπείς οι φίλοι και οι υποστηρικτές τηςΥποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, στα ραντεβού τους.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, που ξεκίνησε ήδη από τις αρχές Απριλίου, σε όποιο χωριό ή περιφέρεια κι αν βρέθηκε, η κ. Παπακώστα, βρίσκει παντού ένθερμους υποστηρικτές, πρόθυμους να την ακολουθήσουν σε κάθε βήμα.

Έτσι και χθες, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή της στα χωριά Κρήνη, Ζάρκο και Πηνειάδα, οι κάτοικοι δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά της για να δηλώσουν τη στήριξή τους, αλλά και να συζητήσουν μαζί της για τα έργα και τις ρυθμίσεις που αναμένουν την νέα τετραετία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, για ακόμη μία φορά, βρέθηκαν οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, σχετικά με την αγροτική παραγωγή και την ενίσχυση των επαγγελματιών του κλάδου.

«Οι κρίσεις που αντιμετωπίσαμε την τετραετία που αφήνουμε πίσω, επηρέασαν σημαντικά και τον αγροκτηνοτροφικόκλάδο. Αναμφίβολα, λοιπόν, αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, την ερχόμενη κυβερνητική περίοδο, είναι από την διόρθωση αδικιών και την υποστήριξη του παραγωγικού μας τομέα», δήλωση η Υποψήφια, τονίζοντας μάλιστα πως, σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Πρωθυπουργός, «οι διορθώσεις θα αφορούν όχι μόνο φοροελαφρύνσεις, αλλά και έργα υποδομών που θα έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τους αγροκτηνοτρόφους, και να οδηγήσουν εν τέλει στην αύξηση των εισοδημάτων τους».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *