Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, την  Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», στο πλαίσιο του Άξονα Αξιολόγησης: «Σχέσεις μεταξύ μαθητών», την οποία παρακολούθησαν όλα τα τμήματα του Γυμνασίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων και το Σχολείο μας επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί Ε. Καταραχιάς και Ε. Μπαλάφας, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά με διάλεξη κι ενημερωτικά βίντεο με μια διαδραστική και πολύ κατατοπιστική και ουσιαστική συζήτηση και αλληλεπίδραση μαζί τους. Με μεγάλη επιτυχία και μεταδοτική ικανότητα κατάφεραν να μας επισημάνουν τους κινδύνους του διαδικτύου, στους οποίους καθημερινά εκτίθενται τα παιδιά μας, καθώς και να μας προτείνουν τρόπους ασφαλούς πλοήγησης σ’ αυτό  και προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, τους Αστυνόμους κ. Ε. Καταραχιά και Ε. Μπαλάφα, τον υπεύθυνο του Άξονα αξιολόγησης, Δαυίδ Μαγρίζο και τους συμμετέχοντες σ’ αυτόν εκπαιδευτικούς, Γιώργο Μπομπόκα, Δήμητρα Κοσβύρα, Μαρία Κοσβύρα, Αθανασία Γαζέτα, Ειρήνη Γιγουρτάκη, Σοφία Χαλιάσα, Αρετή Στασινού, Τάσο Μίχο, Μαρία Σταφυλά και Αμαλία Τσιούκα καθώς και τους συναδέλφους οι οποίοι βοήθησαν σε τεχνικά θέματα τους Ιωάννη Σπυράκη, Μαρία Τσαρουχά και Ιωάννη Καρακαλπακίδη.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *