Από τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ!

Γ προκριματικοί αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading

Στα Τρίκαλα και το Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου,πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, η Γ προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading 2023. Περισσότερες από 50 συμμετοχές από 12 σωματεία μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleadingδιεκδίκησαν και πήραν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2023.

Οι σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleadingπου διαγωνίστηκαν στους προκριματικούς ήταν οι: Σειρήνες του Βορρά, Ελληνικό Αστέρι, Άλμα Ωρωπού ΑΣ Ερμιονίδας Ο Άδωνης, Μωβ Κινήσεις Αιγίου, Μέγας Αλέξανδρος, Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας, ΥΑΔΕΣ, Αμαζόνες, Εύαθλοι Τρικάλων, Αποσπερίδες και Πυραμίς.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΤ-ΑΟΧ και Πρόεδρος του Συλλόγου Εύαθλοι Τρικάλων Σταύρος Σούλιος δήλωσε: «Η πόλη και ο Δήμος των Τρικάλων έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει το άθλημα του Cheerleading. Συγχαρητήρια στιςαθλήτριες και στους αθλητές του cheerleading που βρέθηκαν και διαγωνίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ».

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου βρέθηκαν και τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους ο ΑντιδήμαρχοςΑθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας κ. Μιχαήλ Λάππας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, κ. Άκης Αναστασίου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικάλωνκ. Δημήτριο Παπαστεργίου για την πολύτιμη συμβολή και συνδιοργάνωση του Δήμου. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλουςτους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *