Απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου ζητούν οι επιστημονικοί και επιχειρηματικοί φορείς των Τρικάλων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Συνάντηση εκπροσώπων επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επιμελητήριο Τρικάλων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει φέρει αναστάτωση στην πλειοψηφία των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη, συμφώνησαν από κοινού ότι το υπό διαβούλευση νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο είναι άδικο και πρέπει να αποσυρθεί. Η οριζόντιαεφαρμογή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος για τις ατομικές επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενους και μονοπρόσωπα νομικά πρόσωπα κρίνεται αναχρονιστική και αναποτελεσματική, καθώς δεν επιτελεί το σκοπόγια καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και απόδοσης φορολογικής δικαιοσύνης αλλά αντίθετα δημιουργεί πρόβλημα βιωσιμότητας.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων, ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Τρικάλων και η Ένωση Οικονομολόγων και Φοροτεχνικών Τρικάλων συμμετέχουν και καλούν τα μέλη τουςσε κινητοποίηση και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *