Αποστόλης Λίτσας : Θέλω να δω τον τόπο μου να προοδεύει

Αναλαμβάνοντας το χρέος μου ως πολίτης, που ζω και εργάζομαι σ αυτή την πόλη και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της συνείδησής μου, διεκδικώ μαζί με όλους εσάς το αυτονόητο : Να δω τον τόπο μου να προοδεύει.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο θεσμός της αυτοδιοίκησης έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Τα Τρίκαλα έχουν ανάγκη από ουσιαστικές παρεμβάσεις και τομές και όχι από έργα της τελευταίας στιγμής, χωρίς κανέναν προγραμματισμό.
Όλη η Ελλάδα θαυμάζει την δήθεν πρωτοπορία μας, μη γνωρίζοντας, ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα λειτουργικό στους Τρικαλινούς πολίτες. Η απερχόμενη δημοτική αρχή, αναλώθηκε στην δημιουργία ενός ψεύτικου προφίλ για την πόλη μας, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Εμείς αυτό το γνωρίζουμε καλά, και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε τα Τρίκαλα να γίνουν μια αληθινά ανθρώπινη πόλη.
Λίτσας Απόστολος,
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Τρίκαλα, τόπος να ζούμε”

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *