Αποστόλης Λίτσας : Θα αγωνιστούμε με βασική προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Αποστόλης Λίτσας με το κατάστημα Lakshmi επι της οδού Κοραή 3 μετά την ανακοίνωση του ονόματος του από τον Αχιλλέα Οικονόμου ανάρτησε   στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής :

Φίλοι μου!
Και επίσημα πλέον, μετά και την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, δηλώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Τρίκαλα Τόπος να Ζούμε” με επικεφαλή τον Αχιλλέα Οικονόμου.
Στέκομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου μας, ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού, με αναφορές στην Τρικαλινή κοινωνία, μα πανω απ ολα, στέκομαι στο πλευρό ενός ανθρώπου, με ήθος και ευαισθησίες, που έχει διάθεση για προσφορα.
Μαζί με τον Αχιλλέα Οικονόμου και τους συνυποψηφίους μου, θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα, ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να έχει ξανά τον ρόλο που της αρμόζει, με βασική προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και πάντα, με επίκεντρο τον πολίτη. Είμαστε και θα είμαστε μακριά απο τακτικές εργαλειοποίησης των θεσμών. Είμαστε απέναντι σε πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές που δημιουργούν φοβία και ανασφάλεια στους πολίτες, και προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Με σημαία μας, τον απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, θα δώσουμε την μάχη, ώστε ο Δήμος Τρικκαίων να γίνει ένας τόπος που θα θαυμάζουν όσοι ζούνε σ αυτον και όχι μόνο όσοι… ακούνε γι αυτον!
θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας φίλοι μου.
Είμαι ένας απο εσάς και όσοι με γνωρίζετε καλά, γνωρίζετε και τις αληθινές μου προθέσεις για προσφορά, στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, 20 και πλεόν χρόνια.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *