Αποκάλυψη από τη Νένα Χρονοπούλου για το Βασίλη Τσιούτσια: «Είναι εθελοντής της 4amea εδώ και δύο χρόνια»

Αποκάλυψη από τη Νένα Χρονοπούλου για το Βασίλη Τσιούτσια: «Είναι εθελοντής της 4amea εδώ και δύο χρόνια»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού και γραμματέα του Υποστηρικτικού Δικτύου ΑμεΑ-4amea Νένας Χρονοπούλου για τον Τρικαλινό συντοπίτη μας Βασίλη Τσιούτσια μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού κανένας στην πόλη των Τρικάλων δεν είχε ενημερωθεί για τη σχέση του Βασίλη Τσιούτσια με τον εθελοντισμό και εκτός συνόρων της πόλης μας.
Πιο συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του Υποστηρικτικού Δικτύου 4amea, στην κατηγορία «εθελοντές» και «ειδικοί συνεργάτες» φαίνεται καθαρά η συμμετοχή του δικού μας Βασίλη.
https://4amea.gr/4amea/ethelontes/vasilis-tsioytsias-farmakopoios

Εκεί ο κ. Τσιούτσιας αναφέρει πως η 4amea, μπήκε στη ζωή του εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια.
Ακολουθεί η επιβεβαίωση από την ίδια τη Νένα Χρονοπούλου με απάντηση της στο facebook του φαρμακοποιού η οποία του απάντησε τα εξής: «Η πρώτη επαφή του κ. Τσιούτσια με το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ – 4amea ήταν για να “προστατεύσει” οικονομικά μέσα από το επάγγελμά του, τους ανθρώπους με αναπηρία γιατί η οικονομική αιμορραγία των ΑμεΑ δυστυχώς είναι ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ! Γεμάτος κατανόηση και δοτικότητα έπραξε τα διπλάσια απ’ όσα του προτάθηκαν, έκτοτε είμαστε συνοδοιπόροι σε ένα δύσκολο όραμα με ακόμα πιο δύσκολο στόχο αλλά με εθελοντές “εργάτες” της πρώτης γραμμής, του πολέμου και της αντοχής ! Σε αγαπάμε γιατί είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Ο σταθμός της 4amea στα Τρίκαλα είναι το φαρμακείο του αγαπημένου μας εθελοντή Βασίλη Τσιούτσια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρήκαμε στέγη γεμάτη αξιοπρέπεια και ήθος !»

Δε χωράει καμία αμφιβολία πως ο κ. Τσιούτσιας κάνει περήφανα τα Τρίκαλα και εκτός συνόρων τους !

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *