Αναπληρωτές: Με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του ΟΠΣΥΔ οι τοποθετήσεις

Μέσω του ΟΠΣΥΔ και με ηλεκτρονικό τρόπο θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις αναπληρωτών φέτος

Με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του ΟΠΣΥΔ, θα γίνει η τοποθέτηση αναπληρωτών φέτος σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό Βασίλη Bατίστα. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κάθε διευθυντής εκπαίδευσης θα δηλώσει τα κενά στον ΟΠΣΥΔκαι έπειτα οι αναπληρωτές θα επιλέξουν σχολεία και θα βγουν οι τοποθετήσεις. 

Επιπλέον, αναφέρει πως «η εγκύκλιος του κ. Κόπτση που λέει ότι μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες υπηρεσιακές μεταβολές των μόνιμων στην ουσία παρακάμπτει τις κανονικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες πρέπει να γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές μια και στις 25 του Αυγούστου δεν έχουν διαπιστωθεί όλα τα λειτουργικά κενά».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Συνάδελφοι, η τοποθέτηση των αναπληρωτών φέτος θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του ΟΠΣΥΔ. Ο κάθε διευθυντής εκπαίδευσης θα δηλώσει τα κενά στον ΟΠΣΥΔ, οι αναπληρωτές θα επιλέξουν σχολεία και θα βγουν οι τοποθετήσεις. Ως σύλλογος απαιτούμε: Να δοθούν όλα τα κενά από τους διευθυντές, τα κενά να δημοσιευθούν και στις σελίδες των διευθύνσεων ώστε να εξασφαλιστεί δικαιοσύνη και διαφάνεια στις τοποθετήσεις. Επίσης, η εγκύκλιος του κ. Κόπτση που λέει ότι μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες υπηρεσιακές μεταβολές των μόνιμων στην ουσία παρακάμπτει τις κανονικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες πρέπει να γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές μια και στις 25 του Αυγούστου δεν έχουν διαπιστωθεί όλα τα λειτουργικά κενά Βασίλης Βατίστας , πρόεδρος του συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος “Νίκος Πλουμπίδης”».

πηγη alfavita.gr

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.