ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» λειτουργούμε πιστεύοντας στην δημιουργική σύνθεση των ιδεών. Τώρα, βαδίζοντας σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Θεσσαλίας και των πολιτών της,  είμαστε ξεκάθαροι ότι πάντα  βλέπουμε θετικά την  αποδοχή προτάσεων από τους συνυποψηφίους μας όταν αυτές είναι προς όφελος των Θεσσαλών.

Αναφορικά με το θέμα της μερικής μεταφοράς νερού από τον Αχελώο εργαζόμαστε, στο πλαίσιο και της ανασυγκρότησης αλλά και του επανασχεδιασμού όλων των συναφών έργων, προς αυτή την κατεύθυνση. Η δημιουργία ενός πρότυπου Ογκολογικού Κέντρου στην περιοχή μας που ακύρωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-  αποτελεί ένα έργο που θα δούμε ως προτεραιότητα μέσα στην ευρύτερη ατζέντα των έργων που αφορούν στην Υγεία των Θεσσαλών. Τέλος, όλοι πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός Κέντρου Τεχνολογίας στην Περιφέρειαμας θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Σε αυτό το πλαίσιο, χτίζοντας προγραμματικές συμφωνίες, θεωρούμε ότι οι βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωμένοι Θεσσαλοί», μπορούν να ενταχθούν στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που θα αναπτύξουμε από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Κώστας Αγοραστός

υπ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *