Ανακοίνωση της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγή Σαραγίων Τρικάλων για το ενοριακό κοιμητήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ & ΠΥΛΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΑΡΑΓΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μετά  από απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, απαγορεύονται παντελώς στο ενοριακό νεκροταφείο μας οι ταφές ΜΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ για το διάστημα από 1ης Δεκεμβρίου 2021 έως 30ης Ιουνίου 2022.
Αυτό γίνεται γιατί στο ενοριακό νεκροταφείο μας δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τάφος για ταφή οποιουδήποτε νεκρού. Η μεγάλη αύξηση των θανάτων τον τελευταίο χρόνο και αυτές λόγω του κορονωϊού, οι εκταφές των οποίων θα γίνουν τουλάχιστον μετά από 20 χρόνια, όπως και η αδιαφορία πολλών να κάνουν εκταφές των δικών τους νεκρών, έφτασε το νεκροταφείο μας σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΡΕΣΜΟ, ως εκ τούτου δεν θα δεχόμαστε ΚΑΜΙΑ ΤΑΦΗ ΜΗ ΕΝΟΡΙΤΟΥ για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Εξαίρεση δεν θα γίνεται για ΚΑΝΕΝΑΝ, γιατί αν το κάνουμε αυτό ανοίγουμε κερκόπορτες και όλος ο σχεδιασμός θα τιναχτεί στον αέρα.
Σας παρακαλούμε θερμά να συνεργαστείτε μαζί μας στο θέμα αυτό και όταν σας καλούν για όποια ταφή ΜΗ ΕΝΟΡΙΤΟΥ να επιδεικνύετε αυτήν την επιστολή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και να μην μπαίνετε σε συζητήσεις, πιέσεις ή να δέχεστε μεσολάβηση τρίτων προς το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Να θεωρείτε δεδομένη την άρνησή μας σε ταφές ΜΗ ΕΝΟΡΙΤΩΝ στο ενοριακό νεκροταφείο μας για το διάστημα αυτό.
Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία σας.

Δια το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

Ο προϊστάμενος
Πρωτοπρεσβύτερος
Γεώργιος Κ. Παπαγεωργίου

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.