Ανακοίνωση για το οδικό δίκτυο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των βροχοπτώσεων,των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων καιεκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, από ώρα 06.00΄ της 21-09-2023 άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούσαν απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τα όρια με το νομό Πιερίας, πλην των υπερβαρέωνοχημάτων (άνω των 44 τόνων μικτού φορτίου), των οποίων η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα δεν επιτρέπεται.

Η κίνηση όλων οχημάτων, συμπεριλαμβανόμενων και των οχημάτων  άνω των 3,5 τόνων και μέχρι τους 44 τόνους, θα πραγματοποιείται από την αριστερή λωρίδα και στα δύο -2- ρεύματα  κυκλοφορίας.

Η κίνηση δε των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και μέχρι τους 44 τόνους, θα πραγματοποιείται με μέγιστη ταχύτητα μέχρι 80 Km/h και ελάχιστη μεταξύ τους απόσταση εκατό (100) μέτρων.

Λόγω δυσμενών καιρικών φαινόμενων, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(α) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας (χ.θ. 8+000) έως τα Φάρσαλα.

(β) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτωνστην Ε.Ο. Φαρσάλων –Βόλου, από τα Φάρσαλα έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

(γ) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.

Στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης, η κυκλοφορία, από τη χ/θ 2+000 (Κυκλικός Κόμβος Αλκαζάρ) έως τη διασταύρωση ΓιάννουληςΦαλάνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, επιτρέπεται σε όλα τα οχήματα έως 30 τόνους.

Για τα οχήματα από 30 έως 60 τόνους, επιτρέπεται μοναχική διέλευσή τους και για τα οχήματα άνω των 60 τόνων, επιτρέπεται η διέλευσή τους κατόπιν ειδικής άδειας διέλευσης.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης (ρεύμα προς Λάρισα), από το ύψος των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης έως και τη Γέφυρα Πηνειού, θα διεξάγεται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω επαρχιακές οδούς του Δήμου Κιλελέρ:
Επαρχιακή οδός Σοφού-Καλού Νερού, από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Λάρισας-Φαρσάλων έως την τοπική Κοινότητα Σοφού,
Επαρχιακή οδός Μύρων-Νέου Περιβολίου,
Επαρχιακή οδός Δοξαρά-Αγίου Γεωργίου,
Επαρχιακή οδός ΑχιλλείουΚαλαμακίου &
Επαρχιακή οδός Νέου ΠεριβολίουΑγναντερής.

Διακοπή της κυκλοφορίας στον ανατολικό και δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των παραδρόμων, από το ύψος του Α/Κ Γυρτώνης (χ/θ 367+319) έως τα όρια του νομού Λάρισας με το νομό Μαγνησίας (χ.θ. 323+439).

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον Ημικόμβο Μακρυχωρίου (χ/θ 373+460) έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176).

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Αγιοκάμπου – Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» έως Βελίκα.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας της Περιφερειακής Οδού Ελασσόνας – Δρυμού, από τη συμβολή της με την οδό Μαυροδήμου έως τη συμβολή της με την Εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (χ/θ 42+800).  

 

Επιπλέον, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

 

στην επαρχιακή οδό Στομίου – Αλεξανδρινής,
στην επαρχιακή οδό Παλαιόπυργου Αλεξανδρινής&
στην επαρχιακή οδό ΟμολίουΠαλαιόπυργου.

Β. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων:

(α) στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου από τον Κόμβο 304 ΠΕΒ μέχρι την πόλη του Βόλου σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας (προς Βόλο & προς Λάρισα).

(β) στην Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων από τη θέση «Κόκκινος» μέχρι τις Μικροθήβες σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας (προς Μικροθήβες & προς Βόλο).

Για τα οχήματα που κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ προς Αθήνα, πραγματοποιείται αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας με είσοδο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από την Χ/Θ 284+700 έως την Χ/Θ 291+750, λόγω φθοράς στο οδόστρωμα στη Χ/Θ 287 του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Τα οχήματα που κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ από Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Αλμυρό, θα εξέρχονται στον κόμβο Μικροθηβών, αριστερά στην Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων, δεξιά στον ανατολικό παράδρομο ΠΑΘΕ και εν συνεχεία μέσω δυτικού παραδρόμου ΠΑΘΕ έως τον Α/Κ Αλμυρού.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην επαρχιακή οδό ΡιζομύλουΚαναλίων, από τη διασταύρωσή της με την παράπλευρη της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου μέχρι τα Κανάλια.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην επαρχιακή οδό ΜηλίναςΤρικερίου.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην επαρχιακή οδό Βόλου – Καναλίων, από το χωριό Κερασιά έως και το χωριό Κανάλια.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην επαρχιακή οδό Αγιάς – Βόλου, από το χωριό Κανάλια έως τα όρια του νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην επαρχιακή οδό Στεφανοβικείου – Μεγάλου Μοναστηρίου, από τη διασταύρωση με την Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου μέχρι το χωριό Μεγάλο Μοναστήρι.

Επιπλέον, η κυκλοφορία στην Eθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από Χ/Θ 23+720 (Χάνια) έως Χ/Θ 42+180 (Ζαγορά), ισχύει για τα οχήματα κάτω των 15τόνων  &

στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από Χ/Θ 4+760 (Ανακασιά) έως Χ/Θ 5+810 (Άλλη Μεριά), ισχύει για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.

Ισχύουν οι διακοπές κυκλοφορίας:
στην επαρχιακή οδό Χανίων – Δράκειας,
στην επαρχιακή οδό Αγίου Ονουφρίου – Μακρυνίτσας (μέσω Κουκουράβας),
στην επαρχιακή οδό Πορταριάς – Μακρυνίτσας,
στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από Χ/Θ 63+910 (Κισσό) μέχρι Χ/Θ 57+650 (Μούρεσι),
στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από Χ/Θ 68+690 (Μακρυράχη) μέχρι Χ/Θ 65+310 (Ανήλιο),
στην επαρχιακή οδό ΑγριάςΔράκειας &
στην επαρχιακή οδό Ζαγοράς – Πουρίου.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστα ακόλουθα σημεία:
στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό ΡιζομύλουΚαναλίων και μέχρι τα όρια του νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας,
στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας, από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό ΡιζομύλουΚαναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.

Η κίνηση των οχημάτων για το χωριό Ανθότοπο Αλμυρού πραγματοποιείται μέσω της γέφυρας ανάμεσα στα χωριό Νεράιδα – Ανθότοπο, μόνο για οχήματα μέχρι 3,5 τόνους.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου και μέχρι το Νηπιαγωγείο της Άλλης Μεριάς στον αριθμό 11, στην Άλλη Μεριά Μαγνησίας.

Στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω Κλάδος) από τη χ/θ 17+790 (Καλά Νερά) έως τη χ/θ 21+000 (Κορώπη), η διέλευση των οχημάτων γίνεται από ένα ρεύμα εναλλάξ μέσω σιδηροκατασκευασμένης γέφυρας από τον Ε.Σ. στα Καλά Νερά, με μέγιστο βάρος διέλευσης οχημάτων 16 τόνους.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα του παράπλευρου οδικού δικτύου του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από τον Α/Κ Βελεστίνου έως τα όρια του νομού Μαγνησίας με το νομό Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών στο ανωτέρω τμήμα του οδικού δικτύου.

Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

– Έχει αποδοθεί σε κυκλοφορία το σύνολο του εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Τρικάλων, πλην των κατωτέρω οδών και σημείων:

Α) Επ.Ο. Καλαμπάκας – Κρύας Βρύσης από το 2ο χλμαυτής (διασταύρωση για Δ.Δ. Αμπελίων – ύψος γέφυρας «ΔΙΑΒΑΣ») έως τη διασταύρωσή της με το 22ο χλμ Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων,

Β) Επ.Ο. ΑμπελίωνΧρυσομηλιάς από το 4ο χλμ αυτής,λόγω πτώσης της γέφυρας «ΚΛΕΙΝΟΥ»,

Γ) Επ.Ο. Καλαμπάκας Ασπροποτάμου από το 35ο χλμέως το 68ο χλμ αυτής,

Δ) Επ.Ο. Καλαμπάκας Καστανιάς από το 20ο χλμ (ύψος γέφυρας «ΤΣΙΤΟΣ») για οχήματα άνω των 5 τόνων,

Ε) Επ.Ο. Κεραμιδίου (Τρικάλων) Παλαμά (Καρδίτσας) από γέφυρα Ενιπέα ποταμού έως όρια Δ.Δ. Κεραμιδίου με Δ.Δ. Παλαμά &

ΣΤ) Πεζογέφυρες «Αγίου Κων/νου», «Πελέκη» ή «Αγίου Στεφάνου» και «Κουτσομηλίων» πόλεως Τρικάλων.

 

 

Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας, στο τμήμα μεταξύ ΕρμητσίουΑστρίτσας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κίνηση των οχημάτων από Καρδίτσα προς Λάρισα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικού δρομολογίου, ήτοι μέσω Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά, Τ.Κ. Γοργοβιτών, Τ.Κ. Μάρκου, Περιφ. Οδό Παλαμά, Τ.Κ. Ιτέας, Επ. Οδός Καρδίτσας – Λάρισας και από Λάρισα προς Καρδίτσα το αντίστροφο, ήτοι Επ. Οδός Καρδίτσας – Λάρισας, Τ.Κ. Ιτέας, Περιφ. Οδό Παλαμά, Τ.Κ. Μάρκου, Τ.Κ. Γοργοβιτών, Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

1. Επ. Οδός Μαγούλας – Φαναρίου (καθίζηση έξωθεν Τ.Κ. Μαγούλας),
2. Επ. Οδός Καρδίτσας – Προδρόμου (μέσω ζωοπάζαρου),
3. Επ. Οδός Σταυρού – Αγίου Θεοδώρου (καθίζηση πλησίον Τ.Κ. Αγ. Θεοδώρου, στο ύψος του Λείψιμουποταμού),
4. Συνδετήρια Οδός, της οδού Δραγατσανίου (όπισθεν Γ.Ν. Καρδίτσας) με Επαρχ. Οδό Καρδίτσας – Κέδρου,
5. Επ. Οδ. Σταυρού – Πτελοπούλας (κατάρρευση γέφυρας),
6. Επ. Οδ. Κρύας Βρύσης – Ρούσσου (κατάρρευση γέφυρας),
7. Επ. Οδ. Μυρίνης – Γοργοβιτών (κατάρρευση γέφυρας),
8. σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Παλαμά, καθώς επίσης και στο οδικό δίκτυο από και προς περιοχές του Δήμου Παλαμά,
9. Συνδετήρια οδός Τ.Κ. Μακρυχωρίου  με τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας,
10. Οδός 48 Ελληνοκάστρου – Αμυγδαλής,
11. Οδός 51 ΜουζάκιΓελάνθης,
12. Οδός 61 ΚρυοπηγήςΑνθοχωρίου– Κερασιάς,
13. Επ. Οδός Μουζακίου – Άρτας και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα από την Τ.Κ. Βλασίου έως την Τ.Κ. Λεοντίτου,
14. Επαρχιακή Οδός Προδρόμου- Μυρίνης – Μακρυχωρίου, τριακόσια μέτρα προ διασταύρωσης αυτής με είσοδο Τ.Κ. Μακρυχωρίου (καθίζηση οδοστρώματος και αποκόλληση ασφαλτοτάπητα),
15. Επαρχιακή Οδός Γοργοβιτών – Μάρκου,
16. Επαρχιακή Οδός Μάρκου – Παλαμά,
17. Οδός 41 από Ραχούλα προς Παλαιοζογλόπι,
18. Επαρχιακή Οδός ΜουζακίουΑργιθέας (γέφυρα Αργύρη) για τα οχήματα άνω των 20 τόνων.

Δυσχέρεια κυκλοφορίας – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα εξής σημεία:

1) 1ο χιλ. Τ.Κ. Φαναρίου – Τ.Κ. Καναλίων (κατολίσθηση εντός οδοστρώματος),

2) 26ο χιλ. Ε.Ο. Μουζακίου – Ιεράς Μονής Σπηλιάς (μερική κατάρρευση οδοστρώματος, κρατήρες εντός αυτού),

3) 1ο χιλ. Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης – Τ.Κ. Αγίου Ακακίου (μερική κατάρρευση οδοστρώματος),

4) Επαρχιακή οδός Αγίου Δημητρίου, από Βλοχό προς Αγ. Δημήτριο και από Πέτρινο προς Αγ. Δημήτριο(υπερχείλιση υδάτων ποταμού),

5) 2ο χλμ Επ.Ο. Μαγούλας – Μ. Καλύβια,

6) Επ.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας από Τ.Κ. Συκεώνας έως Τ.Κ. Βούναινα (Στροφές Συκεώνας),

7) Επ.Ο. Τ.Κ. Ελληνόκαστρου – Τ.Κ. Αμυγδαλής (κατάρρευση Γέφυρας),  

8) 2ο χλμ. Επ. Ο. Καρδίτσας – Καλλίθηρου,

9) Επ.Οδός Κυψέλης Σοφάδων-Αμπελώνα (καθίζηση οδοστρώματος),

10) Επ.Οδός Πασχαλίτσας-Λεύκης,

11) Επ.Οδός Μάρκου-Γοργοβιτών,

12) Επ.Οδός Φύλλου-Κυψέλης,

13) Επ.Οδός Πέτρινου-Ιτέας,

14) Ε.Ο. Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου, στο ύψος της διασταύρωσης Γραμματικού,

15) Επ. Ο. ΜαγουλίτσαςΛαζαρίνας,

16) Επ.Ο. Τ.Κ. Καππά – Τ.Κ.  Χάρμα (κατάρρευση γέφυρας),

17) Διασταύρωση Πεζούλας προς Φυλακτή, λόγω κατολίσθησης της γέφυρας,

18) Διασταύρωση Καλύβια Πεζούλας με Κρυονέρι (ύψος Λανάρα), λόγω υπερχείλισης του ποταμού,

19) 1ο χλμ Επ. Ο. ΜουζακίουΓελάνθης (κατάρρευση οδοστρώματος),

20) Γέφυρα Καραϊσκάκη, Μουζάκι Καρδίτσας (αποκατάσταση, μόνο για τη διέλευση οχημάτων Ι.Χ.Ε. έως 5 τόνων),

21) Επ. οδός Καλυβίων Πεζούλας-Νεράιδας στο ρεύμα καθόδου υπέστη καθίζηση από 4χ/θ μέχρι 4,5 χ/θ,

22) Διακοπή κυκλοφορίας από Διασταύρωση Κρυονερίουπρος Κερασιά, στο ρεύμα ανόδου,

23) Γέφυρα Μπελοκομίτη,

24) Επαρχ. Οδός Μορφοβουνίου-Κερασιάς, υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα,

25) Κεντρική δημοτική οδός στην Τ.Κ.Μορφοβουνίου, υπέστη καθίζηση,

26) Επ. Οδός Καρδίτσας – Τρικάλων (ύψος Τ.Κ. Ριζοβουνίου),

27) Επ. Οδός Καρδίτσας- Παλαμά (ύψος Τ.Κ. Προαστίου),

28) Επ. Οδός Καρδίτσας- Λάρισας (ύψος Τ.Κ. Αστρίτσας),

29) Επ. Οδός ΜορφοβουνίουΜεσενικόλα,

30) Στην Τ.Κ.  Μορφοβούνιου  η κεντρική δημοτική οδός υπέστη καθίζηση 20 περίπου μέτρων,

31) Γέφυρα της Κερασιάς είναι κλειστή,

32) Στην Επ. Οδό Μορφοβουνίου – Κερασιάς,  30 περίπου μέτρα προ γέφυρας Κερασιάς, στο ρεύμα ανόδου, το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση,

33) Στην Επ. Οδό  ΜορφοβουνίουΚαλυβίων Πεζούλας, στη γέφυρα Καλυβίων Φυλακτής, μερική διακοπή κυκλοφορίας, εναλλάξ των ρευμάτων κυκλοφορίας,

34) Διακοπή κυκλοφορίας από  διασταύρωση Πεζούλας προς Φυλακτή, λόγω κατολίσθησης της γέφυρας,

35) Στην 32η Χ/Θ της Επ. Οδού Μητρόπολης – Φράγματος Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Κρυονερίου), στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Καριτσιώτη, διεκόπη η κυκλοφορία λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα η μετάβαση προς Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα να είναι αδύνατη,

36) Στην 4η και 4,5η Χ/Θ της Επ. Οδού ΚαλυβίωνΠεζούλας – Νεράιδας, το οδόστρωμα στο ρεύμα καθόδου υπέστη καθίζηση,

37) Επαρχ. Οδ. Τ.Κ. Καππά – Τ.Κ.  Χάρμα (κατάρρευση γέφυρας),

38) 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Μουζακίου-Αγίου Γεωργίου (κατολισθήσεις στο οδόστρωμα και φθορά οδοστρώματος), 

39) Επαρχ. Οδός Κυψέλης-Πασχαλίτσας (φθορές οδοστρώματος),

40) Επ.Ο. Τ.Κ. Ανθοχωρίου – Τ.Κ. Κερασιάς (κατάρρευση οδοστρώματος),

41) Επ.Ο. Τ.Κ. Μουζακίου – Τ.Κ. Γελάνθης (παραποτάμια οδός κατάρρευση οδοστρώματος),

42) 1ο  χιλ. Τ.Κ. Καναλίων – Τ.Κ. Μορφοβουνίου(κατάρρευση οδοστρώματος),

43) 1ο  χιλ. Τ.Κ. Αγίου Ακακίου – Λίμνης Πλαστήρα (κατάρρευση οδοστρώματος),

44) 1ο  χιλ. Τ.Κ. Φαναρίου – συνοικισμού Κόμπελου(κατάρρευση οδοστρώματος),

45) 22ο χιλ. Ε.Ο. Μουζακίου – Ιεράς Μονής Σπηλιάς (κατάρρευση οδοστρώματος),

46) Ε.Ο. συνοικισμού Μεταμόρφωσης Τ.Κ. Ανθηρού – Θέση Γκρόπα Νομού Τρικάλων (κατολίσθηση και κατάπτωση βουνού),

47) 27ο χιλ. Ε.Ο. Μουζακίου – Άρτας (κατάρρευση γέφυρας),

48) Κοινοτική Οδός από Τ.Κ. Βατσουνιάς  – συνοικισμός Συκιά Τ.Κ. Βατσουνιάς  (κατάρρευση τμήματος οδού,μερική κατάρρευση γέφυρας).

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με αναλυτική ενημέρωση σχετικά με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, καθώς και μεσυμβουλές οδικής ασφάλειας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *