Αναβιώνει την ερχόμενη Πέμπτη το πανηγύρι της Κρήνης

Μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακή ορχήστρα προετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του χωριού

Ο στόχος της νέας διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης για την διοργάνωση του παραδοσιακού πανηγυριού συναντά τους επιθυμητούς καρπούς. Πλέον όλα είναι έτοιμα για την αναβίωση του ετήσιου θερινού πανηγυριού το οποίο είχε σταματήσει να αναβιώνει εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελώντας ωστόσο γλυκιά ανάμνηση για τους κατοίκους της κοινότητας.

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου, μετά την εκλογή της, τον περασμένο Απρίλιο έθεσε ως βασική προτεραιότητα την διοργάνωση του ετήσιου θερινού πανηγυριού, προκειμένου να επιστρέψουν στις μνήμες των μεγαλύτερων θύμησες του παρελθόντος αλλά το σημαντικότερο να γνωρίσουν οι νεότεροι την τοπική ιστορία, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί.

Οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες που αναπτύχτηκαν στέφτηκαν με επιτυχία κι έτσι όλα είναι έτοιμα οι κάτοικοι να απολαύσουν μια όμορφη παραδοσιακή βραδιά στο κέντρο του χωριού την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα στις 8:30 το βράδυ μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων προς τιμή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο πανηγύρι με την διεξαγωγή πολιτιστικής εκδήλωσης, την εμφάνιση παραδοσιακής ορχήστρας και την παρουσίαση χορών από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα υπάρξει η εμφάνιση παραδοσιακής ορχήστρας που θα συνοδεύσει μουσικά τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Χορού Τρίκκη, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλοκοτού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.

Στην εκδήλωση θα προσφερθεί ο παραδοσικός Κοφτός, ενώ το γλέντι θα συνεχιστεί ως αργά το βράδυ για την διασκέδαση κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης καλεί όλους τους κατοίκους της Κρήνης και των όμορων χωριών να παραστούν και να απολαύσουν μια όμορφη μουσική βραδιά.

Πηγή krinilive.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *