Αναβαθμίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν για την αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση, όπως δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ σήμερα 24 Μαρτίου 2023.
 Συγκεκριμένα, με το Προεδρικό Διάταγμα 34/2023 (ΦΕΚ Α-73) αρθ. 4 παρ. 5 τροποποιείται η υπάρχουσα διοικητική δομή και πλέον στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων υφίσταται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης μας, που αποσκοπεί στην βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών και θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην βελτίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών μέσω της καλύτερης οργάνωσης, πρόληψης και εξιχνίασης εγκλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.
 Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας, που μας στηρίζουν στην όποια προσπάθεια μας και μας δίνουν δύναμη, να συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε, άλλωστε σκοπός μας είναι όπως έχουμε ξανά τονίσει:
– να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου ,
– η ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπετε, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στου πολίτες των Τρικάλων.
Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *