Ανάληψη καθηκόντων της νέας Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνας Παπακώστα.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα ορκίστηκε, ως η νέα Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κα. Παπακώστα αναλαμβάνει το κρίσιμο αυτό καθήκον με βαθύ αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στον ελληνικό λαό.

“Είναι μεγάλη μου τιμή να αποδέχομαι τα νέα καθήκοντα της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας”, δήλωσε η κ. Παπακώστα. “Σας ευχαριστώ, κύριε Πρωθυπουργέ, πρωτίστως για την εμπιστοσύνη σας και για την ευκαιρία που μου δίνετε…. Θέλω να εκφράσω επίσης την ειλικρινή και βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στους συμπολίτες μου, που με στηρίζουν διαχρονικά σε όλη μου την πολιτική διαδρομή. Η εμπιστοσύνη και η ενθάρρυνσή τους αποτελούσε και και συνεχίζει να αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από τις προσπάθειές μου. Μαζί, θα οικοδομήσουμε ισχυρότερες κοινότητες και θα διασφαλίσουμε, ότι κάθε οικογένεια θα νιώσει την αγκαλιά των συλλογικών μας προσπαθειών”.

Μετά την τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, η ανάληψη των καθηκόντων της Υφυπουργού κ. Παπακώστα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, παρουσία της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη. Η κ. Παπακώστα διαδέχεται τη Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, της οποίας αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε η σημαντική συμβολή στο υπουργείο.

“Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με την υπουργό Σοφία Ζαχαράκη”, τόνισε η κ. Παπακώστα και συνέχισε “Η αφοσίωση και η ακεραιότητά της είναι γνωστές και μαζί θα εργαστούμε ακούραστα για να ενισχύσουμε τους δεσμούς που κρατούν την κοινωνία μας ενωμένη. Δεσμεύομαι να προσπαθήσω το μέγιστο δυνατό ώστε να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές όσων υπηρετούμε και να χτίσω πάνω στα ισχυρά θεμέλια που έθεσε η προκάτοχός μου, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα”.

Η νέα Υφυπουργός κλείνοντας υπογράμμισε, ότι ο θεμέλιος λίθος μιας ισχυρής κοινωνίας είναι η ευημερία των οικογενειών της και πως κάθε άτομο και οικογένεια πρέπει να αισθάνεται ότι εκτιμάται και υποστηρίζεται.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *