Ανάδειξη και αξιοποίηση μονοπατιών και ορεινών διαδρομών στο Δ. Πύλης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης την Τρίτη 7/2/2023 με αντικείμενο συζήτησης τηνανάδειξη και την αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου.  

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πύλης καθώς και η ομάδα του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης (Ο.Π.Ο.Π.).

Ο Δήμαρχος Πύλης ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής αρχής  να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη για την βελτίωση και  αξιοποίηση των μονοπατιών και ορεινών διαδρομών του Δήμου.

Ζήτησε την  συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου με τους τοπικούς φορείς και συλλόγουςγια την υλοποίηση της , έτσι ώστε να έχουμε μια μελέτη όσο το δυνατόν πληρέστερη .

Θα πρέπει τόνισε να εντοπιστούν, θα χαρτογραφηθούν διαδρομές κατάλληλες για ορειβασία και πεζοπορία, λαμβάνοντας υπόψη το ήδη υπάρχον δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών. Νέες και υπάρχουσες διαδρομές και μονοπάτια, θα συνδεθούν για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο  δίκτυο μονοπατιών στον Δήμο Πύλης .

Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης ο Δήμος θα προχωρήσει

Στην αναζήτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *