Αετών Μέλαθρον Hotel Αετών Μέλαθρον events και τώρα… Αετών Μέλαθρον summer

Στις αρχές του 2018 δημιουργήσαμε ένα νέο και εντυπωσιακό χώρο με μίνιμαλ γραμμές σε χρυσές, λευκές και γήινες αποχρώσεις, το Αετών Μέλαθρον events, ώστε να καλύψουμε πλήρως κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσηςκαι catering. Στόχος μας να σχεδιάζουμε και να πραγματοποιούμε Δεξιώσεις, που μένουν χαραγμένες τόσο στη δική σας μνήμη, όσο και στη μνήμη των καλεσμένωνσας, οι οποίοι αναχωρούν με έκδηλο το αίσθημα της ικανοποίησης στο πρόσωπό τους.


Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες ιδιαίτερα των μελλόνυμφων ζευγαριών, που αναζητούν έναν καλοκαιρινό χώρο για τη διεξαγωγή της Γαμήλιας Δεξίωσής τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τον Μάιο του 2023 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο νέος χώρος, τοAετών Μέλαθρον summer, το οποίο θα λειτουργεί ως συνέχεια και προέκταση στις θερινές εγκαταστάσεις τουΑετών Μέλαθρον events, στο 4ο χλμ. Τρικάλων Μεγαλοχωρίου.

Αμέσως μετά τη σημαντικότερη πρόταση της ζωής σας, η καλύτερη πρόταση για τη Γαμήλια Δεξίωσή σας, πλέον και κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού ουρανού! Ευφάνταστα και γευστικότατα μενού με την επιμέλεια, φροντίδα και υπογραφή του Σεφ του Αετών Μέλαθρον Hotel, θα ξαφνιάσουν ευχάριστα και απολαυστικά τον ουρανίσκο σας.


Η ομάδα του ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ εδώ και χρόνια με την πιο άρτια εξυπηρέτηση από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους, χαρίζει μοναδικές και ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας, που θα τις αναπολείτε ευχάριστα για μια ζωή

Για πληροφορίες / επικοινωνία επισκεφτείτε την σελίδαμας
Aeton Melathron events :: Αετών Μέλαθρον events στο Facebook: https://www.facebook.com/AetonMelathronevents

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Ρούστας

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *