Αγώνες επίδειξης κολύμβησης από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων

Η εκμάθηση κολύμβησης αποτελεί μία από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων. Σε επαφή με το νερό, βελτιώνοντας τη σωματική φυσική κατάσταση και παίζοντας, τα παιδιά των ΚΔΑΠ χάρηκαν και με το παραπάνω τα οφέλη από αυτή τη δραστηριότητα.

Βουτιές, παιχνίδια, γέλια και χαρούμενα προσπάκια, μαζί με τους εκπαιδευτικούς που με πρόσθετη αγάπη βρίσκονται κοντά στα παιδιά.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητες που απέκτησαν και κολύμπησαν, σε μια γιορτή που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Τα παιδιά απόλαυσαν το νερό και χάρηκαν μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες για την πρόοδό τους.

Οι προπονητές Τσιόμπα Ελένη, Ράγγας Βάιος, ΤαμπακάΜαρίνα, Σίνη Βασιλική δήλωσαν ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των κολυμβητών.

Στο τέλος της εκδήλωσης στα παιδιά δόθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, αλλά και δροσεροί χυμοί καιπαγωτά από την «Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων – ΤΡΙΚΚΗ» το οποίο και ευχαριστούν για την ευγενική χορηγία.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *