Αγοραστός : Τα περισσότερα χρήματα από τα 545 εκατομμύρια ευρώ του νέου ΕΣΠΑ θα πάνε σε κοινωνικές δομές

Για το νέο ΕΣΠΑ των 545 εκ. ευρώ αλλά και τις επόμενες εκλογές μίλησε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Τα περισσότερα χρήματα από τα 545 εκατομμύρια ευρώ του νέου ΕΣΠΑ θα πάνε σε κοινωνικές δομές, όπου θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Θα έχουμε φυσικά και έργα υποδομής, όπως έργα αναπλάσεων αλλά και έργα για την κλιματική αλλαγή.

Για τις επόμενες εκλογές έχουμε ακόμα χρόνο, το ψηφοδέλτιο σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να το ετοιμάζουμε. Ούτε με απασχολεί ποιος θα είναι απέναντι, εμείς θα κάνουμε το έργο μας, θα είμαστε συνεπείς και θέλουμε να κάνουμε όσο δυνατόν λιγότερα λάθη.

Μην ξεχνάμε ότι στη δική μου τη θητεία μόνο κρίσεις έχουμε βιώσει, από στάση πληρωμών μέχρι καιρικά φαινόμενα, όμως αυτές οι δυσκολίες είναι που ανέδειξαν το έργο και την παρεμβατικότητα μας. Πρώτοι σε έργα και σε σωστή διαχείριση είμαστε αυτή τη στιγμή. Γι αυτό και αν βγάλω και εγώ βιβλίο με τα έργα και τα πεπραγμένα της θητείας μου, δεν θα είναι βιβλίο, θα είναι…εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος Larοusse

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *