Αίτημα Παράτασης ολοκλήρωσης των έργων στο πρόγραμμα «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις»

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σας μεταφέρουμε την ανησυχία και την αδυναμίατων επιχειρηματιών της περιοχής μας να ολοκληρώσουν το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο των έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις»μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

Σεβόμενοι απόλυτα την ευρωπαϊκή οδηγία γιαολοκλήρωση των έργων της προγραμματικής περιόδου 2014 -2020 έως τέλη του έτους και τιςσυμβατικές υποχρεώσεις των ενδιάμεσων φορέων διαχείρισης, παρακαλούμε για μια κατ εξαίρεση, ειδικά για την περιφέρεια Θεσσαλίας που επλήγηαπό την κακοκαιρία Daniel, παράταση ολοκλήρωσης των έργων (έκδοση τιμολογίων και εξόφληση) τουλάχιστον έως την 01/04/2024 που είναι και η προθεσμία υποβολής του φακέλου δικαιολογητικών ολοκλήρωσης στην ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ).

Κύριε Υπουργέ,

Η Θεσσαλία δοκιμάστηκε σκληρά και οι επιχειρήσεις σήμερα, έρχονται αντιμέτωπες με τιςδυσμενείς επιπτώσεις αυτής της καταστροφής. Οφείλουμε λοιπόν, να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των επιχειρηματιών και να αξιοποιήσουμε κάθε μέσο προς όφελος τους.

Γνωρίζοντας την πρόθεσή σας για στήριξη τηςεπιχειρηματικότητας, αναμένουμε την απόφασή σας για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Γιαγιάκος

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *