Ίδρυμα Χατζηγάκη και Agrino: «Πακέτα Αγάπης» σε Πάνω από 300 Πολύτεκνες Οικογένειες

 

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε για την στήριξη ευάλωτων οικογενειών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

ΑΘΗΝΑ, 01.08.2023 | Το Ίδρυμα Χατζηγάκη με σύμμαχο την Agrino ολοκλήρωσε αποστολές 90 κιβωτίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο την στήριξη περισσότερων από 300 πολύτεκνων οικογενειών. Η πρωτοβουλία μέσα από στοχευμένεςδωρεές θα υποστηρίξει φορείς όπως: «Η Αγκαλιά», «Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων» και «Πνοή Ελπίδας».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η Γ.Γ .Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη ανέφερε σχετικά: «Το Ίδρυμα Χατζηγάκηπραγματοποιεί από το 2012 τα Πακέτα Αγάπης μέσα από τον άξονα της Κοινωνικής Προσφοράς, με μοναδικό στόχο, ετησίως να στηρίζει την τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια αποτελεί, άλλωστε, τον βασικό πυλώνα μίαςυγειούς αναπτυσσόμενης κοινωνίας σ’ έναν κόσμογεμάτο προκλήσεις.»

Τα Πακέτα Αγάπης φτάνουν σε ακόμα περισσότερες οικογένειες με την αμέριστη προσφορά φίλων και υποστηρικτών του Ιδρύματος Χατζηγάκη όπως η εταιρεία Agrino και η οικογένεια Πιστιόλα. Οι αποστολές των πακέτων πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη και άμεση στήριξη της Αθηναϊκής Μεταφορικής.

 

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, η Γ.Γ. ΕλισάβετΣ. Χατζηγάκη, επισκέφθηκε τους φορείς «Η Αγκαλιά» συναντήθηκε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Χορηγιών κ. Απόστολο Κοκκίνη, την κ. Ηρώ Παπαδοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Ζαχαριά. Εν συνεχεία, συνάντησε τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και τον Διευθυντή Χορηγιών κ. Βασίλη Δαμίγο, από τον «Όμιλο για την UNESCOΠειραιώς και Νήσων» ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε μαζί του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες και ευάλωτοισυμπολίτες μας ενώ παράλληλα γνώρισε εθελοντές και κοινωνικούς λειτουργούς που εργάζονται στον φορέακαι συμβάλλουν καθημερινά στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *