Ένα σημαντικό Press Trip για την ανάδειξη των μοναδικών εμπειριών που ο νομός Τρικάλων προσφέρει στον επισκέπτη

Ένα σημαντικό press trip με άμεσα αποτελέσματα για την τουριστική προβολή της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων, σχεδίασεκαι υλοποίησε ταξίδι εξοικείωσης το τριήμερο 5-7 Απριλίου με φιλοξενούμενους γνωστούς δημοσιογράφους από εγχώρια τηλεοπτικά, ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα (Euronews Tv, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Thess.gr, Eurokinissi photopress, Διακοπές/ Βήμα της Κυριακής, Real news, Travel Diary, Insider.gr).

Οι άνθρωποι του Ενιαίου Φορέα, προσπάθησαν να αναδείξουν την μοναδικότητα του τόπου μας για την περίοδο του Πάσχα αλλά και για ανοιξιάτικεςαποδράσεις και εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο εγχώριο κοινό.

Οι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και bloggers του τουρισμού και της γαστρονομίας, φιλοξενήθηκαν και περιηγήθηκαν για ένα τριήμερο σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Πύλη, Περτούλι. Γνώρισαν την περιοχή, συμμετείχαν σε δραστηριότητες και δοκίμασαν τις μοναδικές τοπικές γεύσεις με τις συνταγές και τα προϊόντα του τοπικού μας σήματος «Meteorisimo». Την εμπειρία τους αυτή, ενός μοναδικού βιωματικού ταξιδιού στην περιοχή μας, την μεταφέρουν ήδη με πλούσια ρεπορτάζ, θεματικά άρθρα, συνεντεύξεις,φωτογραφίες και βίντεο στους θεατές και αναγνώστεςτους.


Η
τουριστική προβολή για τον νομό μας είναι άμεση και πολύπλευρη ενώ το πλούσιο υλικό που συγκεντρώθηκε από την ομάδα των δημοσιογράφωνκαι των τεχνικών που τους συνόδευαν, θα χρησιμοποιηθεί περαιτέρω σε θεματικές δημοσιεύσεις και βίντεο που θα ακολουθήσουν.

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους δημοσιογράφους για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την εξαιρετική δουλειά τους, τόνισε ότι η δράση και οι ενέργειες μας έχουν ως στόχο την προβολή της περιοχής και την ανάδειξη του πολύπλευρου και ποιοτικού θεματικού τουρισμού που αυτή προσφέρει στον επισκέπτη δίνοντας του τη δυνατότητα να παραμείνει περισσότερες ημέρες. Στοχεύουμε είπε, σε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξηκαι στην ενίσχυση όλων των τοπικών επιχειρήσεων.

Τέλος, ευχαρίστησε τους φορείς και τους επαγγελματίες του νομού που συμμετείχαν στη δράση και βοήθησαν, για μια ακόμη φορά όπως είπε, να παρουσιάσουμε τις μοναδικές εμπειρίες που η περιοχή μας μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη της.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *