Ένα νέος άνθρωπος κατέρχεται υποψήφιος στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα στις εκλογές του Οκτώβρη

Ο Βαγενάς Δημήτρης του Θεοδώρου είναι Πυροσβέστης και διαμένει μόνιμα στην Κοινότητα Παραποτάμου.

Πρώτη φορά θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία  των Δημοτών και ο ίδιος δηλώνει:

Δυστυχώς τα άγχη και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας έχουν απορροφήσει σε αυτή την κοινωνία. Έχουμε σκεφτεί ότι εκτός από τις υποχρεώσεις έχουμε ανάγκη τον υπόλοιπο χρόνο που μας απομένει στο τέλος της μέρας να τον αξιοποιούμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Και ποιο είναι αυτό; Φυσικά το σπίτι μας, η γειτονιά μας, το χωριό μας. Μια κοινότητα όπου υπάρχει ευημερία και αλληλεγγύη.

Ζούμε σε μια εποχή όπου κατακλύζεται από πολλές κρίσεις και προβλήματα. Οι καταστάσεις αυτές όμως μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε την ανάγκη να ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει ευρυθμία και ευημερία.

Μιας και μιλήσαμε για προβλήματα τυχαίνει να γνωρίζω  από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινότητας μας αφού εδώ γεννήθηκα – μεγάλωσα και συνεχίζω να διαμένω. Δεν θεωρώ το νεαρό της ηλικίας μου τροχοπέδη αλλά προτέρημα γιατί θέλω να βοηθήσω την κοινότητα μας να εξελιχθεί προς το καλύτερο και να μη συνεχίζει να ερημώνει. Για αυτό αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα.

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του τόνισε ότι είναι για τον ίδιο απαραίτητες οι συμβουλές του ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στην Δημοτική του παράταξη λέγοντας: ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί με όρεξη και διάθεση για προσφορά προς τον τόπο του και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει τα μέγιστα.

Έδωσαν τα χέρια και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα!!!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *