Έναρξη συνεργασίας του ΑΟΤ με τον ορθοπαιδικό Αθανάσιο Κουτή

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ιατρό-Ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Κουτή ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του ΑΟΤ για την σεζόν 2023-2024.

Ο ιατρός κ. Κουτής ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας καθώς και στην ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Άσκηση και υγεία» του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και του διπλώματος της FIFA στην Ιατρική του ποδοσφαίρου. Έχει μακρά εμπειρία στις αθλητικές κακώσεις καθώς αποτελεί ομοσπονδιακό ιατρό της Εθνικής ομάδας Handball και επί συναπτά έτη των ΠΑΕ και ΚΑΕ Τρίκαλα καθώς και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Τρίκαλα 2011 ενώ είναι Επιμελητής στην Β ορθοπαιδική κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Ιασώ Θεσσαλίας.

Στόχος του είναι η πρόληψη και θεραπεία των αθλητικών κακώσεων και των μυοσκελετικών συνδρόμων σε αθλητές υψηλού επιπέδου, αλλά και σε περιστασιακά αθλούμενους και η κάλυψη των αναγκών του αθλητή προκειμένου να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του και να βελτιώσει την υγεία του και την ευημερία του.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *