Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, Εξεταστικής περιόδου 2023Β

Έκδοση αποτελεσμάτων του ΚρατικούΠιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, Εξεταστικήςπεριόδου 2023Β για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική,Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική

           Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων καιΑθλητισμού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα τωνΕξετάσεων του Κρατικού ΠιστοποιητικούΓλωσσομάθειας περιόδου 2023Β, για τις γλώσσες :Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα :

α) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική .

γ) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσεςΑγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική καιΤουρκική,

που πραγματοποιήθηκαν στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2023.

Στις Εξετάσεις υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 4060υποψήφιοι. Οι επιτυχόντες είναι 3666.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα:https://kpgresults.it.minedu.gov.gr

        Στην παραπάνω ιστοσελίδα οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση, με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στο δελτίο εξεταζομένου του υποψηφίου καθώς και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομαπατρός, Όνομα μητρός).

        Οι επιτυχόντες μετά την έκδοση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα μπορούν ναπαραλαμβάνουν το πιστοποιητικό τους από τιςΔιευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχανυποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στιςΕξετάσεις, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή τοδελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωσηπαραλαβής πιστοποιητικού από τρίτο πρόσωπο,απαιτείται εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο τηςυπογραφής και η ταυτότητα του.

Μέχρι την έκδοση και τη χορήγηση του ΚρατικούΠιστοποιητικού Γλωσσομάθειας είναι δυνατόν ναχορηγούνται στους επιτυχόντες, κατόπιν σχετικής αίτησήςτους, από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,οι οποίες οριστικοποίησαν την αίτηση συμμετοχής τους στις εξετάσεις του ΚΠΓ, σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας που θα ισχύουν μέχρι την έκδοση των πιστοποιητικών. Οι επιτυχόντες, που οριστικοποίησαν την αίτησή τους στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την χορήγηση βεβαίωσης επιτυχίας στο γραφείο 312 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων (Μ. Μπότσαρη2, Τρίκαλα, 3ος όροφος) έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2431046451).

                                      Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *