Άνοιξε τα χαρτιά του ο Ζιώγας: «Στόχος το νοικοκύρεμα της στάθμευσης – Μειώνουμε την παραβατικότητα, μειώνουμε την κίνηση»

Στην επίκαιρη και λίαν ενδιαφέρουσα ημερίδα την την οδική Ασφάλεια και τους νέους κανονισμούς κυκλοφορίας για τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΦΑΑ, υπήρξε αναλυτική παρουσίαση των δεδομένων από την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη των Τρικάλων, μετά τους πέντε (5) πρώτους μήνες εφαρμογής. (σ.σ. το πρώτο ανταποδοτικό σε όλη την Ελλάδα).

Τα βασικά στοιχεία στα οποία επικεντρώθηκε η ομιλία του Προέδρου της Αστικής Ανάπτυξης Δήμου ΤρικκαίωνΓιώργου Ζιώγα, αφορούσαν τις 530 θέσεις επισκεπτών, τις 290 θέσεις μονίμων κατοίκων, τις 25 θέσεις ΑΜΕΑ , τα 124 σημεία 1600 θέσεις Μοτοσυκλετών/ποδηλάτων και τις 43 θέσεις φορτοεκφόρτωσης.

Όπως επισημάνθηκε με έμφαση από το στέλεχος της δημοτικής αρχής: «Τα έως τώρα αποτελέσματα από τους 13.000 χρήστες είναι άκρως ικανοποιητικά και σύντομα ο Δήμος Τρικκαίων θα δώσει τα φώτα της τεχνογνωσίας του και σε άλλους ΟΤΑ της Χώρας». Θα μπεις στο κέντρο της πόλης και είναι σίγουρο στα πρώτα λεπτά θα βρεις να παρκάρεις»

 

Πηγή Trikalafocus.gr

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *