Άμεσος διορισμός για 1.530 μονίμους στο Δημόσιο

Αιτήσεις για 1.530 μόνιμους διορισμούς σε τέσσερις διαφορετικούς φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να  υποβάλουν άμεσα χιλιάδες υποψήφιοι. Ήδη ο προγραμματισμός του ΑΣΕΠ περιλαμβάνει 3 νέες προκηρύξεις.

Ο προγραμματισμός της Ανεξάρτητης Αρχής προβλέπει το αμέσως προσεχές διάστημα την δημοσιοποίηση νέων διαγωνισμών για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Η αρχή έγινε με την προκήρυξη των 68 μονίμων στο ΓΕΝ που απεστάλη ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει:
  • ΕΠΟΠ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στην επιλογή 100 νέων υπαλλήλων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά σε Επαγγελματίες Οπλίτες και στην ειδικότητα των Νοσηλευτών. Το αμέσως επόμενο διάστημα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού θα εκδώσει Ανακοίνωση – Πρόσκληση με τα προσόντα, τα δικαιολογητικά και την ημερομηνία κατάθεσης φακέλων υποψηφιότητας. Διαβάστε: Υπ. Άμυνας: 100 νέες προσλήψεις

  • 68 στο ΓΕΝ

Ο νέος διαγωνισμός είναι ο πρώτος που θα δημοσιοποιηθεί εντός του 2021. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης και της 15νθήμερης προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η προκήρυξη έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο. Διαβάστε: Στο Τυπογραφείο νέα προκήρυξη για μονίμους – Αυτή είναι η 1Κ/2021

  • 38 στο ΑΣΕΠ

Είναι η προκήρυξη, πιθανότατα η δεύτερη που θα εκδόσει το ΑΣΕΠ για την ενίσχυσή του με μόνιμο προσωπικό. Η πρόσληψη αυτή συνδέεται με τις νέες ανάγκες του ΑΣΕΠ που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου συστήματος προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα. Διαβάστε: Μόνιμες θέσεις στο ΑΣΕΠ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

  • 724+600 στην ΑΑΔΕ

Θα εκδοθούν δύο διαφορετικές προκηρύξεις με διάστημα ολίγων ημερών από την άλλη για την ενίσχυση, με μόνιμο προσωπικό, της Ανεξάρτηητς Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Θα προσληφθεί προσωπικό των βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Συμμετέχουν όσοι έχουν διοικητικά πτυχία. Ήδη έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η κατανομή των θέσεων που αφορούν το ν. 2643/98. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: 724+600 μόνιμοι στο υπ. Οικονομικών (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) 

πηγη workenter.gr

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.