Άγριες Μέλισσες: «Κλείδωσε» ο τρίτος κύκλος έως τον Ιούνιο του 2022 – Όλες οι λεπτομέρειες

Ολοταχώς για την τρίτη σεζόν οδεύουν οι «Αγριες Μέλισσες», μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα περιβάλλον ακραίου ανταγωνισμού. Η επιθυμία του ΑΝΤ1 να συνεχιστεί η σειρά-φαινόμενο είναι δεδομένη, ενώ η τύχη των «Μελισσών» βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν το νήμα από το οποίο θα πιαστούν και να επινοήσουν τη νέα ιστορία πάνω στην οποία θα βασιστεί η συνέχιση της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το στόρι του τρίτου κύκλου έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες, σε ένα νέο ιστορικό πλαίσιο.

Τρία στοιχεία είναι σίγουρα και οριστικά σε σχέση με τον νέο κύκλο. Οι «Αγριες μέλισσες» θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδελφές Σταμίρη, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη. Επίσης, ο τρίτος κύκλος θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις. Τέλος, η σειρά θα συνεχιστεί με έναν ολόκληρο κύκλο επεισοδίων, για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022, και όχι με μίνι βερσιόν έως τα Χριστούγεννα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον τρίτο κύκλο αναμένονται στα τέλη Μαρτίου, όταν «κλειδώσουν» και όλες οι λεπτομέρειες σε οικονομικό, σεναριακό και σκηνοθετικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η εταιρεία παραγωγής ήδη ενημερώνει τους ηθοποιούς ότι «πάμε για τρίτη χρονιά», κάτι που αποτελεί πλέον κοινό μυστικό για τους παροικούντες το Διαφάνι. Το μέγα ερώτημα, όμως, παραμένει. Ποιοι ήρωες θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν; Πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το τέλος της σεζόν, οπότε θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξουν ακόμα αρκετοί θάνατοι χαρακτήρων. Για να αποφευχθούν οι διαρροές, μάλιστα, σε σχέση με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν που θα φέρει τη λύση του δράματος, η παραγωγή επεξεργάζεται σχέδιο εχεμύθειας για τα τελευταία 20 επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σενάρια θα μοιράζονται μόνο σε τρεις βασικούς συντελεστές, ενώ οι ηθοποιοί θα παραλαμβάνουν τα κείμενά τους αυθημερόν.

 

Πηγή: Reallife

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.