Σας ευχαριστούμε ! 4 χρόνια trikalaculture.gr και συνεχίζουμε….

Ήταν Φεβρουάριος του 2020 λίγο πριν τον Covid, όταν βγήκε στο αέρα του Διαδικτύου ο νέος πολιτιστικός ιστότοπος trikalaculture.gr 

Αυτά τα 4 χρόνια οι δυσκολίες πολλές,  αλλά η δική σας στήριξη είναι αδιαμφισβήτητα  η μεγάλη κινητήρια δύναμη για να συνεχίζουμε με το ίδιο ζήλο όπως το πρώτο ρεπορτάζ.  Να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την γυναίκα μου, τα αδέρφια μου, τους φίλους, τους συναδέλφους δημοσιογράφους που με καθοδήγησαν και τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό και δημιουργό του site Αντώνη Δρούγκα και στους αδελφούς Νίκο και Στράτο Τζελέπη που σχεδίασαν το υπέροχο νέο λογότυπο. Επίσης στην καθηγήτρια μουσικής Νατάσα Παπαστάθη για την εβδομαδιαία στύλη «ο Συνθέτης της Εβδομάδας». Τον Αλέξανδρο Ζάρρα φίλο και ερασιτέχνη Μετεωρολόγο για τον εβδομαδιαίο καιρό. Τον συνταξιούχο γιατρό Χρήστο Γκίμτσα για τα άρθρα του. Τους χορηγούς Ελληνικά Γαλακτομία ΑΕ, Τεχνικό γραφείο Ιωάννης Πίσπας, την εταιρεία ΑCV Λογιστική, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, το παραδοσιακό γυροπωλείο Ροζ Πάνθηρας, το κατάστημα Καρπός Ξηροί καρποί, το Μαγειρείο, 40 χρόνια Χαλβαδοποιία  Γούναρης, την εταιρία ΦροντίΖουμε νοσηλεία κατ οίκον, Ασφάλειες  Μεσιτικά Γιώργος Ηλιάδης, θέατρο σκιών Κοσμάς Παναγιώκας, Δασολογικό-Περιβαντολογικο γραφείο Θεόδωρος Γραβάνης, το βιβλιοπωλείο Τα μαγικά γράμματα, οίκος τελετών Αρχάγγελος Αντώνης Κατσανάκος και το κατάστημα «τελετές Παναγιώτου».

Με χαρά γιορτάσαμε σήμερα τα 4 χρόνια, έχοντας  γλυκά, εδέσματα και αφού κάναμε τις απαραίτητες ευχές ρίξαμε και ένα πυροτέχνημα. Όπως ήταν φυσικό ο Μετεωρολόγος της καρδιάς μας έριξε μια στροφή με τον αγαπημένο του τραγούδι «νύχτα ξελογιάστρα». Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Συνεχίζουμε…..

Όπως έλεγε ο σπουδαίος ποιητής Κωνσταντίνος Καβάφης «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι»!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *