Ο Χρίστος Κιτσόπουλος και η Δέσποινα Μητούλα διασκευάζουν το Historia de un Amor. (Δείτε το βίντεο)

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα bolero που γράφτηκαν ποτέ, για έναν πραγματικό ύμνο στην αγάπη πίσω από τον οποίο κρύβεται μια πραγματική και θλιβερή ιστορία. Ο Χρίστος Κιτσόπουλος είναι κλαρινετίστας και σαξοφωνίστας με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής και σημαντικές συνεργασίες αλλά και καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η Δέσποινα Μητούλα είναι υποψήφια διδάκτορας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μουσικολόγος ενώ, εργάζεται ως καθηγήτρια ανώτερων θεωρητικών και μουσικοκινητικής αγωγής. Η συνεργασία των δύο μουσικών ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και από τότε “ντύνουν” μουσικά, με ελληνικό, latin και σύγχρονο pop ρεπερτόριο, κοινωνικές και άλλες δεξιώσεις. Στο βίντεο συμμετέχει η χορεύτρια και καθηγήτρια latin χορών, Ιωάννα Τσεργή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ακαδημία Χορού Τέρψις και τους υπεύθυνους αυτής, Ιωάννα Τσεργή, Γεωργία Τσιγάρα και Αθανάσιο Μπουργάνη. Η Ακαδημία Χορού Τέρψις είναι η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη Ακαδημία Χορού στην πόλη των Τρικάλων. Είναι το αποτέλεσμα ενός οράματος ετών και μιας προσπάθειας των ιδρυτών της να φέρουν το κοινό πιο κοντά στο χορό.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους χοροδιδασκάλους, με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία. Σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσφέρει στους σπουδαστές ένα ευρύ φάσμα επιλογών, σε ό,τι αφορά τα διάφορα είδη χορού, που υπάρχουν σε πανελλαδικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.