Ο συγγραφέας, στιχουργός κ. Γιώργος Πολυμενάκος στα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε ο συγγραφέας και στιχουργός τραγουδιών (Χειμωνιάτικα μπαρ, παραισθήσεις, ο τόπος που μεγάλωσα) κ.α  κ. Γιώργος Πολυμενάκος φίλος με τον τρικαλινό συγγραφέα Νίκο Μάντζιο.  

Ο κ. Γιώργος Πολυμενάκος γοητευμένος από τα Τρίκαλα και τις ομορφιές της πόλης μας, σήμερα απόλαυσε τον καφέ του στην καφετέρια “Fary Dust” με τον φίλο του κ. Νίκο Μάντζιο, τον κ. Γιώργο Κλωτσοτήρα Καρδιολόγο και την φιλόλογο κ. Μαρία Φωτιάδου.  

Λίγα λόγια για τον κ. Γιώργο  Πολυμενάκο. Γεννήθηκε στο Γύθειο το 1959, έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά και στο Πέραμα και γράφει στίχους από το 1985.  Ορισμένους στίχους,  τους έχουν μελοποιήσει και ερμηνεύσει διάφοροι Έλληνες καλλιτέχνες, επιπλέον έχει δημιουργήσει μαζί με τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη ένα μουσικό ντοκιμαντέρ μυθοπλασίας “Το τελευταίο πέρασμα” το οποίο είναι ένας συνδυασμός ποιητικού λόγου, μουσικής, στίχων και εικόνας.  Σήμερα ο κ. Γιώργος Πολυμενάκος ζει στο Πέραμα και εργάζεται στην Αθήνα ως υπεύθυνος έργων Πληροφορικής.

Τον Δεκέμβριο του 2019 εκδόθηκε το βιβλίο του, με τίτλο  ” Ιστορίες από την άλλη όχθη” εκδόσεις Απόπειρα. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο βιβλίο, ευανάγνωστο, μικρό και οικονομικό.   Το συγκεκριμένο βιβλίο στα Τρίκαλα μπορείτε να το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος. 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.