Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών Τρικάλων : Σύλλογος με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα και αγάπη για προσφορά.

Καρυές Τρικάλων

Το trikalaculture.gr σας παρουσιάζει τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυών Τρικάλων. 

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών Τρικάλων έτος ίδρυσης 1983.

Μετά από λίγα έτη αδράνειας, μια ομάδα νέων ανθρώπων που διεκδίκησαν την εκλογή τους στο Δ.Σ το 2015 με πρόεδρο την μέχρι κ σήμερα Σοφία Κασσοπούλου, θυμήθηκαν τα παλιά, μπήκαν μπροστά για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου και έδωσαν πνοή στην συνοικία, αγκαλιάζοντας νέους κ μεγαλύτερους.
Αναπτύχθηκε έτσι μια πλούσια δραστηριότητα, γεγονός που καταξίωσε τον πολιτιστικό σύλλογο στην συνείδηση των ανθρώπων της συνοικίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Έγιναν πολλές εκδηλώσεις με αρκετό κόσμο που γέμισε την συνοικία, πολλές συνεργασίες αλλά και παρεμβάσεις. Η εκλεγείσα από το 2015 πρόεδρος για 3 θητείες συνεχόμενα, αναφέρει ότι στόχος του συλλόγου είναι η πολιτιστική και πνευματική ανύψωση του επιπέδου των κατοίκων. Επιβάλλεται τα ήθη και έθιμα μας, να κρατηθούν πάση θυσία, διότι κοντά στην παράδοση η μνήμη μένει ανέπαφη και δεν ξεθωριάζει. Αυτό απέδειξαν οι πρόγονοι μας ανά τους αιώνες και κράτησαν μέχρι και σήμερα σημαντικά στοιχειά πολιτισμού αλλά και καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.
Ο ρόλος του πολιτιστικού συλλόγου είναι ουσιαστικός, ενωτικός και στηρίζεται στην εθελοντική προσπάθεια όλων των μελών και φίλων του. Είναι ένα μονοπάτι επικοινωνίας των μελών με τις ρίζες τους και τη γενέτειρα τους αλλά και δίαυλος επικοινωνίας τους με τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα.
Ιδιαίτερα στους καιρούς κρίσης, η δραστηριότητα και η συνεύρεση των ανθρώπων μέσω του συλλόγου δεν μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια αλλά ανάγκη και κρίνεται απαραίτητη.
Εύχεται να τελειώσει με ασφάλεια το θέμα του ιού και να δραστηριοποιηθούν όλοι ξανά.
Το Δ.Σ:
Κασσοπούλου Σοφία, πρόεδρος
Λίτσα Παυλάκου, αντιπρόεδρος
Μάκης Παυλάκος, γραμματέας
Σάκης Παπαστεργίου, ταμίας
Νίκος Ρούντος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Το trikalaculture.gr ευχαριστεί την πρόεδρο κ. Σοφία Κασσοπούλου για το αρχείο και τις πληροφορίες για την πραγματοποίηση του αφιερώματος και εύχεται σε όλο το ΔΣ του Συλλόγου υγεία  και πάντα διάθεση για πολιτισμό και πλούσια δραστηριότητα όπως όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *