Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ένας ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής

Παναγιωτόπουλος Δημήτρης2

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ένας ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής με σπουδαίες συνεργασίες, γεννήθηκε στην Καρδίτσα και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Σπούδασε κλασσική και ακουστική κιθάρα αλλά και μπουζούκι. Δάσκαλός του στο μπουζούκι ήταν o Βαγγέλης Περγιάλης. Σε ηλικία 15 ετών, μέσω του δασκάλου του, γνωρίζει τον Χρήστο Νικολόπουλο.
Η πρώτη του επαφή με τη σκηνή έρχεται δύο χρόνια αργότερα, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει ως μουσικός σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή της εποχής Δημητριάδη.

Το 1986 λίγο πριν υπηρετήσει στο στρατό, γνωρίζει τον Γιώργο Ζαμπέτα μέσω του οποίου αποκτά πολλές εμπειρίες και διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στη μουσική. Ο Ζαμπέτας αναγνωρίζει το μουσικό ταλέντο του και του αναφέρει χαρακτηριστικά «Σε σένα βλέπω κάτι, αν έχεις γερό στομάχι θα πας μπροστά.»
Παράλληλα την ίδια εποχή γνωρίζει και τον μεγάλο ρεμπέτη Κούλη Σκαρπέλη με τον οποίο και συνεργάζεται για μικρό χρονικό διάστημα.
Στα μετέπειτα χρόνια, ήρθαν στο δρόμο του ποικίλες συνεργασίες με γνωστά και μη ονόματα σε μαγαζιά της Αθήνας, πάντα με την ιδιότητα του μουσικού.
Το 1995 κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού του ταξιδιού στη Φινλανδία, γνωρίζει τη σύντροφό του με την οποία ένα χρόνο αργότερα παντρεύεται και αποκτά τρία παιδιά. Κρατά ως βάση διαμονής την Αθήνα. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2001, επιστρέφει με την οικογένεια στη γενέτειρά του και απέχει για αρκετό χρονικό διάστημα από το χώρο της μουσικής.
Η επιστροφή ήρθε το 2017, γράφοντας τις πρώτες του συνθέσεις (Για μένα μιλάω, Τζιέρι μου, Παλιά μου αγάπη) οι οποίες έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Real Music το 2018

Ακούστε τα τραγούδια του εδώ 

 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.