Δείτε το καταπληκτικό βίντεο με τίτλο “Τα πάθη των Ελλήνων”

Η Μεγάλη Εβδομάδα του Χριστού και μεγάλη εβδομάδα των Ελλήνων καταφέρθηκε ακόμη μια φορά να ακυρωθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Το Πάσχα και η μεγάλη εβδομάδα των Παθών..

Η πίστη πλέον ειναι όπως παλιά. Μόνο μέσα μας, στις ψυχές και στις καρδιές του ορθόδοξου κόσμου. Όπως ο Χριστός κουβάλησε τον Σταύρο για τις ψυχές του κόσμου όλου, έτσι και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά κουβαλάει το δικό του σταυρό.. Ελλάδα !!! Μεγάλη η ιστορία αυτού του μικρού τόπου.

Η χώρα μας πολεμήθηκε από πολλούς λαούς ανά τα βάθη των αιώνων. Από κάποιους για τον φυσικό της πλούτο. Απο άλλους για τον πολιτισμό της, για το πνεύμα των ανθρώπων της, για την ομορφιά της, για τον ήλιο της, για την θάλασσα της, για την πίστη της. Ελλάδα η χώρα της Ορθοδοξίας και των Ηρώων. -Γιατί οι Ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες- !!!!!! (Μην σκύβεται το κεφάλι. Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο όλο!)

Σκηνοθεσία Σενάριο – Φώτης Πάσσος –

Social- The Instagram: https://www.instagram.com/fotis_passo… The Facebook: https://www.facebook.com/fotispassos/… Διεύθυνση Φωτογραφίας – Ευάγγελος Ανυφαντής -Social- The Instagram: https://www.instagram.com/vaggelis_ani/ The Facebook: https://www.facebook.com/vaggelisan88

Παίζουν: Νίκος Βερεντζιώτης Μαρία Ντάφου Ελπίδα-Νεφέλη Σπύρου Αλέξανδρος Πιτυρίγκας Ελένη Θυμιούλα

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *