Γιώργος Παπαγεωργίου παλεύοντας για ζωή μέσα από την μουσική.

Γιώργος Παπαγεργίου

Γιώργος Παπαγεωργίου παλεύοντας για ζωή μέσα από την μουσική.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το Νοέμβρη του 1994. Σε ηλικία 11 ετών έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μουσική, μέσω ενός παλιού μπουζουκιού που ξέθαψε στην αποθήκη του ξυλουργού πατέρα του. Άρχισε αμέσως να παίζει. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας του ήταν ο πρώτος που κατάλαβε, ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο ο μικρός Γιώργος.

Παπαγεωργίου 2

Έτσι ευθύς γράφτηκε στο μουσικό γυμνάσιο. Εκεί βλέποντας τα άλλα παιδιά να παίζουν κιθάρα, ζήλεψε και αποφάσισε να μάθει και αυτός. Την ίδια εποχή περίπου ξεκίνησε και τα μαθήματα μπουζουκιού με το μεγάλο δάσκαλο Νίκο Λίνο. Σχεδόν παράλληλα ξεκίνησε να παίζει και σε κάποια συνοικιακά μαγαζάκια, συνοδεύοντας την παρέα του πατέρα του κυρίως. Στα εφηβικά του χρόνια τώρα η μουσική αποτέλεσε για τον Γιώργο έναν δημιουργικό τρόπο για να ξεπεράσει το booling που δεχόταν από μικρός στο σχολείο, αλλά και τον πρόωρο χαμό της μητέρας του, που τον σημάδεψε ολοκληρωτικά.
Τη μουσική δεν την έχει εγκαταλείψει ποτέ έως τώρα εκτός από ένα μικρό διάστημα που έπρεπε να φροντίσει τη γιαγιά του, κάτι που του άνοιξε ένα νέο δρόμο. Ο Γιώργος γράφτηκε σε σχολή νοσηλευτικής, ενώ παράλληλα δεν άφησε την μουσική. Είναι για εκείνον κατάθεση ψυχής αυτό που κάνει.

Έχει παίξει σε πάρα πολλά μουσικά μαγαζιά, έχει συνεργαστεί με δεκάδες μουσικούς και τραγουδιστές, ενώ τα τελευταία χρόνια άρχισε να γράφει στίχους και τραγούδια. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής μου πορείας έως σήμερα ήταν η παρουσία μου στην μουσική εκπομπή στο tv 10 με πρωτοβουλία του κ. Πίσσα, που σκοπό έχει να διαφημίσουν την δουλειά τους οι Τρικαλινοί μουσικοί.
Τέλος ο Γιώργος Παπαγεωργίου νιώθει ευγνώμων γιατί μέσα από την μουσική έχει δεχθεί πολλή αγάπη και συναίσθημα.

Περισσότερες πληοροφορίες και επικοινωνία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook https://www.facebook.com/giorgos.papageorgiou.731

To trikalaculture.gr του εύχεται πάντα υγεία  και επιτυχίες σε ότι κάνει. 

Δείτε την εκπομπή στο tv10 που παίζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.