«”Ζεσταίνεται” γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας για το 2028 – Το παρασκήνιο και το φαβορί»

Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά η τοπική πολιτική πραγματικότητα δεν κρύβεται. Γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας, με ιδιαίτερα επιτυχημένη αλυσίδα ανδρικής και γυναικείας μόδας, φαίνεται πως ήδη «προθερμαίνεται» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028.

​Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με γνωστούς —και μη εξαιρετέους— «γκουρού» της τρικαλινής πολιτικής σκηνής, στρώνοντας συστηματικά το έδαφος για το επόμενο βήμα.

​Η κινητικότητα αυτή δεν είναι τυχαία. Το τελευταίο διάστημα καταγράφεται μια γενικευμένη δυσαρέσκεια σε σημαντική μερίδα της τοπικής κοινωνίας, γεγονός που τροφοδοτεί τις διεργασίες για τη συγκρότηση νέων αυτοδιοικητικών συνδυασμών.

​Πάντως, όσο πρόωρα κι αν ανάβουν τα σενάρια, η δική μας εκτίμηση παραμένει σταθερή: τον πρώτο και τον καθοριστικό λόγο εξακολουθεί να τον έχει ο νυν Δήμαρχος, Νίκος Σακκάς — ειδικά από τη στιγμή που ο νικητής των εκλογών κρίνεται από τον πρώτο γύρο.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *