Εύρεση διαμερίσματος, μια επίπονη διαδικασία.

Ένα από τα πιο ψυχοφθόρα πράγματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος στις πόλεις,  είναι η αναζήτησή διαμερίσματος. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται, είναι να οπλιστείτε με υπομονή γιατί έως ότου μπορέσετε να βρείτε αυτό που σας κάνει θα περάσει αρκετός καιρός. Αν είστε τυχεροί  και λιγότερο απαιτητικοί,  μπορεί να εντοπίσετε  γρηγορότερα το διαμέρισμα. Παρόλα αυτά στο άρθρο θα παρουσιάσουμε τα τωρινά δεδομένα του θέματος.
Πρώτα απ όλα τα διαμερίσματα που ενοικιάζονται τώρα με τον κορωνοϊο, έχουν οδηγηθεί για διάφορους λόγους  σε αύξηση του ενοικίου τους, κατά 100 ευρώ περίπου. Οι τιμές δυστυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι δυσβάσταχτες αλλά μπροστά στην ανάγκη ο κόσμος υποχωρεί.
Το θετικό είναι ότι τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ανακαινιστεί, έχει προστεθεί το φυσικό αέριο ως θέρμανση γεγονός πολύ θετικό για τους ενδιαφερόμενους και παρουσιάζουν μια πολύ καλή εικόνα.
Ένα άλλο γεγονός είναι το Airbnb που είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε όποιον έψαχνε για διαμέρισμα. Τώρα όμως, με τον κορωνοϊο αναγκάστηκαν οι ιδιοκτήτες να επιστρέψουν στην προ Airbnb κατάσταση γεγονός που τους έκανε να αυξήσουν την τιμή.  Πάντως η όλη κατάσταση που βιώνουμε κοντά ένα χρόνο έχει επιδράσει αρνητικά σε όλο τον κόσμο. Αυτό φαίνεται εκτός των άλλων και στον τομέα ενοίκιο-πώληση ακινήτων και σπιτιών.

Υπομονή λοιπόν και επιμονή κάτι θα βρεθεί………

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.